Δολιοφθορά στα Ι.Χ. της οικογένειας Μιχαλακάκου

Άγνωστοι πριν λίγα βράδια περιέλουσαν με διαβρωτικό τα δύο Ι.Χ. επιβατικά οχήματα της οικογένειας της Δημοτικής Συμβούλου της πόλης μας κ. Νίκης Σιαραμπή – Μιχαλακάκου, που ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι της.

Οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες ή δράστης γνώριζαν πολύ καλά τα οχήματα, αφού παρότι κινήθηκαν στο σκοτάδι, κατέστρεψαν το χρώμα μόνο από τα συγκεκριμένα δύο οχήματα, χωρίς να προκαλέσουν φθορές σε άλλα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα στην οδό Στέφανου Σαράφη, πλησίον των δύο συγκεκριμένων.

Η κ. Σιαραμπή κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης μας, ενώ αναμένεται να κατατεθεί και μήνυση κατ΄ αγνώστων για την δολιοφθορά.

Το γεγονός πως οι δράστες έκαναν ζημιά μόνο στα οχήματα της οικογένειας της κ. Σιαραμπή δείχνει πως ήταν στοχοποιημένη η ενέργεια και όχι τυχαία.

Ίσως να πρόκειται για κάποιο μήνυμα που θέλανε να στείλουν κάποιοι στο ζεύγος ή στον καθένα ξεχωριστά από αυτούς, για δραστηριότητες που αναπτύσσουν και ίσως κάποιοι ενοχλούνται από αυτές.

Η κ. Σιαραμπή δηλώνει ντροπή και θλίψη για τις σκοτεινές και ύπουλες μεθόδους που κάποιοι ακολουθούν, προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.