Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πατήρ Εμμανουήλ Τρεπέτης – Σοβαρό Τροχαίο στην Πιερία


Πενθεί σήμερα η ενορία μας ύστερα από την τραγική είδηση του αιφνιδίου θανάτου του αγαπητού μας συνεφημερίου π. Εμμανουήλ Τρεπέτη και της θυγατρός του ύστερα από τροχαίο δυστύχημα.

Προσευχόμαστε όπως ο Κύριος κατατάξει αυτούς εν σκηναίς δικαίων και αγίων.

Αύριο, Τετάρτη 29 Ιουλίου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία και Τρισάγιο υπέρ Αναπαύσεως των ψυχών τους.

Ιερός Ναός Παναγίας Ελεούσης

ΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά, το τροχαίο σημειώθηκε γύρω στις 08:30΄ σήμερα το πρωί Τρίτη 28 Ιουλίου, στο ύψος των διοδίων του Αιγινίου Πιερίας, κάτω από αδιευκρίνιστες έως τώρα συνθήκες.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 70χρονος ιερέας, στο οποίο βρισκόταν η 46χρονη κόρη του και ο 20χρονος εγγονός του, γιος της άτυχης γυναίκας, ο οποίος τραυματίστηκε επίσης, ανατράπηκε και αφού αναποδογύρισε, είχε σαν αποτέλεσμα  τον ακαριαίο θάνατο του π. Εμμανουήλ και τον σοβαρότατο τραυματισμό της κόρης του, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο, όπου διακομίσθηκε.

Ο 20χρονος γιος της κόρης του ιερέα, ο οποίος νοσηλεύεται, χρειάστηκε να απεγκλωβιστεί από την πυροσβεστική υπηρεσία, από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο. Τα τραύματά του ωστόσο, δεν απειλούν τη ζωή του, όπως έγινε γνωστό.

Το όχημα το οποίο οδηγούσε ο πάτερ Εμμανουήλ, κατευθυνόταν προς τη Θεσσαλονίκη και το τροχαίο συνέβη λίγο πριν από τα διόδια Αιγινίου.