Οι σαβούρες δεν πάνε διακοπές – Γεμάτη η πόλη ξανά από παλιατζούρες

Δεν πάνε διακοπές οι σαβούρες, τα στρώματα, τα έπιπλα, οι καναπέδες και οι διάφορες άλλες παλιατζούρες.

Σταθερά επί καθημερινής βάσεως γωνίες και παρτέρια, πλατείες και στενά γεμάτες από αυτές.

Πολλή δουλειά θα έχουν σήμερα και τις επόμενες ημέρες τα συνεργεία του Δήμου μέσα στη ζέστη να κουβαλάνε ότι έχουμε πετάξει εμείς χωρίς να σκεπτόμαστε τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας.

Με την ευκαιρία αναφέρουμε πως την Τετάρτη 29 Ιουλίου πρώτο θέμα συζήτησης στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας είναι αυτό για τον κανονισμό καθαριότητας της πόλης μας.

Είναι βέβαιο πως ο κανονισμός θα ψηφιστεί, αλλά καθόλου σίγουρο πως θα εφαρμοστεί και θα γίνει σεβαστός από όλους μας.

Φυσικά παρ΄ ότι το διαδίκτυο έχει πάρει πλέον τα σκήπτρα στον τομέα της ενημέρωσης, ο κανονισμός πρέπει να τυπωθεί και να μοιραστεί σε όλα  τα σπίτια και καταστήματα της πόλης μας.

Ο Δήμος από τη δική του πλευρά να τον εφαρμόζει χωρίς παρεγκλήσεις, που θα δίνουν το δικαίωμα στον καθένα να τις επικαλείται και με τον τρόπο αυτό να αναιρεθεί  ο κανονισμός.

Επιστρέφοντας στο θέμα των αντικειμένων που βρίσκονται στην πόλη μας πεταμένα και προς βοήθεια των συνεργείων αναφέρουμε ως αυτά βρίσκονται μεταξύ άλλων και στις παρακάτω οδούς:

Συγγρού, Μεσογείων, Βουτένης, Ζωοδόχου Πηγής, Καραϊσκάκη, Αγίου Γεωργίου, Μακαρίου, Λυκούργου, Λαμπροπούλου, Παλ. Πολεμιστών, Κύπρου , Χίου κ.ά.

Φυσικά δεν είναι τα μοναδικά. Υπάρχουν και σε άλλα σημεία και υποβαθμίζουν την πόλη μας. Δυστυχώς…