Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θέτει προς διάθεση τις Κάρτες Διαρκείας του συλλόγου για την επίσημη αγωνιστική σεζόν 2020-2021, όπου η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η τιμή του εισιτηρίου διαρκείας για όλη την αγωνιστική περίοδο είναι 30 ευρώ και αφορά αποκλειστικά τις εντός έδρας υποχρεώσεις στην διοργάνωση του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, όπως και αυτής του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στο εισιτήριο διαρκείας της ΑΠΕ, που είναι χορηγία της επιχείρησης «ΞΥΠΟΛΙΤΟΣ / Κόσμημα – Ρολόγια», και στο έμπροσθεν τμήμα της κάρτας, επιλέχθηκε ένα παλαιό φωτογραφικό στιγμιότυπο με τους φιλάθλους να… ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα από αγώνα της «Αγίας» στο γήπεδο «Ριμινίτικα» της Αγίας Βαρβάρας, την φυσική και παντοτινή έδρα του συλλόγου, που θα υποδεχθεί πάλι την ομάδα έπειτα από πολλά χρόνια!

Το ΔΣ της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα το εισιτήριο διαρκείας τους, στηρίζοντας σε αυτό το ξεκίνημα την ΑΠΕ και κάνοντας ισχυρή την «κυανόλευκη» φανέλα.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα μέλη της διοίκησης