Προοδευτική » “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: «Δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι»

“ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”: «Δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι»

Απάντηση σε έντονο ύφος και με στοχευμένες επισημάνσεις η παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, ανταπαντά στο δελτίο τύπου του Αυτοτελούς Γραφείου Δημάρχου, το οποίο αφορούσε σχολιασμό του κ. Γιάγκα, σχετικά με τον τρόπο με τον οποίον ήρθε για συζήτηση στην οικονομική Επιτροπή, ο εξωδικαστικός συμβιβασμός του Δήμου και εταιρειών φύλαξης του π. αναψυκτηρίου “ΠΑΝΘΕΟΝ”, ύψους 60.000 ευρώ.

Η παράταξη του κ. Γιάγκα στο Δελτίο Τύπου που μας στάλθηκε για δημοσίευση αναφέρει μεταξύ άλλων:

“Ενώ αποκρύπτουν τον φάκελο της υπόθεσης, και δεν μας έδωσαν τα στοιχεία που εμπεριέχει, κατηγορούν εμάς για «σκόπιμη απόκρυψη και επιχειρούμενη διαστρέβλωση της πραγματικότητας», λες και εμείς έχουμε τα στοιχεία!!!

Η αντιστροφή της πραγματικότητας είναι τουλάχιστον ανέντιμη. Η σκοπιμότητα παραποίησης των γεγονότων είναι προφανής όπως και η παραχάραξη της αλήθειας επίσης.

Εδώ ταιριάζει η λαϊκή ρήση «Δεν φτάνει που μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι». Λίγη ντροπή δεν βλάπτει.

Κατακρίναμε τη συστηματική, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική τακτική της διοίκησης Μίχου να υποβαθμίζει τις συνεδριάσεις των οργάνων για να αποφασίζει αυτός και η ομάδα του, αγνοώντας όλους τους άλλους δημοτικούς συμβούλους”.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ “ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ”

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!