Διαγωνισμός για προμήθεια καυσίμων

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ

Προκηρύσσει τη διενέργεια επαναληπτικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ-ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ για το έτος 2015» με κριτήριο κατακύρωσης για τα καύσιμα το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης σε ακέραιες μονάδες στη μέση τιμή λιανικής πώλησης & για τα λιπαντικά την χαμηλότερη τιμή προσφοράς για το σύνολο των ειδών .
Ο προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται στο ποσό των 282.023,63€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α., αναλυτικά ως εξής :

Τόπος Παράδοσης των προσφορών : Δήμος Αγίας Βαρβάρας.
Γλώσσα Προσφορών : Ελληνική.
Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας και αξιολόγησης προσφορών του Διαγωνισμού, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στον 2ο όροφο, στο Δημοτικό Κατάστημα Δήμου Αγίας Βαρβάρας (Πλατεία Παναγίας Ελεούσης – Αριστομένους 8) στις 29/12/2014 ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να υποβάλλουν προσφορά :
Α) ΜΟΝΟ για τα ΚΑΥΣΙΜΑ για το σύνολό τους (δηλαδή Βενζίνη Αμόλυβδη, Πετρέλαιο Diesel κίνησης, Πετρέλαιο Diesel θέρμανσης).
Β) ΜΟΝΟ για τα ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΙΝΗΣΗΣ .
Γ) ΜΟΝΟ για το Πετρέλαιο Diesel θέρμανσης.
Δ) ΜΟΝΟ για τα ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ είδη για το σύνολο τους.
Ε) για τα ΚΑΥΣΙΜΑ και τα ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ στο σύνολο τους.

Για την συμμετοχή στο διαγωνισμό υποβάλλεται μαζί με την προσφορά, εγγύηση συμμετοχής για ποσό που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2% της προϋπολογισθείσης δαπάνης, εκτός του Φ.Π.Α., για τα είδη για τα οποία έχει δοθεί η προσφορά (καύσιμα ή λιπαντικά ή καύσιμα & λιπαντικά ή πετρέλαιο θέρμανσης).

Στον Διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν τα προσόντα & τα δικαιολογητικά συμμετοχής, που προβλέπονται στη Διακήρυξη.

Τα σχετικά τεύχη Δημοπράτησης και πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, από το Γραφείο Προμηθειών του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, Ταχ. Δ/νση: Αριστομένους 8, τηλ.: 213 20 19 330 και 213 20 19 329.
Η Διακήρυξη έχει δημοσιευτεί στην Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης με αρ. 2014/S 223-393767 (http://simap.europa.eu).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΑΠΛΑΝΗΣ