“Έφυγε” από ατύχημα στη δουλειά του ο π. Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας Δημήτρης Κοντοστάθης

Ο π. Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας Δημήτρης Κοντοστάθης εχθές Τρίτη 21 Ιουλίου, εν ώρα εργασίας, έπεσε και κτύπησε σοβαρά, στην περιοχή του Ασπροπύργου και δυστυχώς απεβίωσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουλίου 10:30΄ το πρωί, στο Γ΄ Νεκροταφείο με πολιτική τελετή.

Ο Δημήτρης Κοντοστάθης διετέλεσε Δημοτικός  Σύμβουλος με την “ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” την τετραετία 2010 – 2014.

Εξ΄ αφορμής του Θλιβερού γεγονότος η ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας, εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:

«Έφυγε» απροσδόκητα ο σύντροφος Δημήτρης Κοντοστάθης, στέλεχος του ΚΚΕ, μέλος της ΕΟΕ της ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ και του γραφείου της ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας.

Η ΤΕ Περιστερίου – Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Αγίας Βαρβάρας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη, για τον πρόωρο χαμό του συντρόφου μας, σημειώνοντας:

«Ο σύντροφος Δημήτρης γεννήθηκε το 1959 στο Βόλο Μαγνησίας. Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές της ΚΝΕ όπου ανέπτυξε μια πλούσια δράση και στην πορεία απέκτησε τον τιμημένο τίτλο του μέλους του ΚΚΕ το 1978. Ο σύντροφος Δημήτρης συνέβαλε στην υπόθεση του Κόμματος αναλαμβάνοντας διάφορες στελεχικές ευθύνες στην κομματική του ζωή, πάντα με συνέπεια, μαχητικότητα και πίστη στο Κόμμα.

Εργαζόταν ως αυτοαπασχολούμενος Αγρονόμος – Τοπογράφος Μηχανικός, με σπουδές στο Τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠ Θεσσαλονίκης. Ήταν μέλος του ΤΕΕ και του Συλλόγου Αγρονόμων – Τοπογράφων Μηχανικών.

Σε όλη του τη διαδρομή, υπήρξε αταλάντευτος αγωνιστής, παρά το γεγονός ότι τον ταλαιπώρησαν σοβαρά προβλήματα υγείας, τα οποία ξεπέρασε με μαχητικό τρόπο. Η ζωή του όλη ήταν συνδεδεμένη με την πάλη του λαού μας για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση και πορεύθηκε αταλάντευτα μέχρι την τελευταία του στιγμή μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ του οποίου ήταν μέλος.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Κούλα, στα παιδιά του Γεωργία και Χρήστο, τους οικείους και συντρόφους του αγαπημένου μας συντρόφου Δημήτρη».

Επίσης, το Τομεακό Συμβούλιο Περιστερίου Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΝΕ, εκφράζει τη θλίψη του και συλλυπητήρια στο σύντροφο Χρήστο Κοντοστάθη, για τον πρόωρο χαμό του πατέρα του.