“Το έγραψε η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, είναι γεγονός – Όταν σε επικαλούνται και οι “πολέμιοί”σου, δεν χρειάζεται άλλη απόδειξη…

Υπάρχει μια μερίδα συμπολιτών μας η οποία υποστηρίζει πως η εφημερίδα μας δεν είναι αντικειμενική, δεν είναι αδέσμευτη, πως τώρα τάχα θυμήθηκε να γράψει για το ένα ή το άλλο θέμα, που ποτέ στο παρελθόν δεν “ακούμπαγε” και δεν είχε αναφερθεί.

Επίσης υπάρχει μία άλλη μερίδα η οποία μας έμαθε τον τελευταίο χρόνο και κάτι. Σε αυτήν ανήκουν άτομα που ποτέ δεν είχαν καμία συμμετοχή στα κοινά και ξαφνικά πιστεύουν πως ανοίγονται “πόρτες” και πως θα βολευτούν, σχολιάζοντας αρνητικά άρθρα και κείμενά μας, αγνοώντας βασικά θέματα και ιστορικά γεγονότα της πόλης μας.

Ακόμα υπάρχει μία άλλη ομάδα αναγνωστών μας, η οποία δεν αφήνει αδιάβαστο ούτε κόμμα από την εφημερίδα μας, αλλά αρνείται πως την διαβάζει, ενώ σε συζητήσεις,  τα άτομα που ανήκουν σε αυτή, θυμούνται καλύτερα κι από εμάς, τι γράψαμε για το Α θέμα, τι για το Β κλπ.

Πριν 42 χρόνια όταν ξεκίνησε να κάνει τα πρώτα της βήματα η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, είχαμε βάλει ένα στόχο. Αυτός ήταν να φτάσουμε στο σημείο οι αναγνώστες μας, όταν θέλουν να υποστηρίξουν ή να τεκμηριώσουν κάτι να λένε “ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”.

Χαιρόμαστε λοιπόν που τις τελευταίες ημέρες, όπως και παλαιότερα, “πολέμιοί” μας, προκειμένου να υποστηρίξουν τις απόψεις τους επικαλούνται παλαιότερα άρθρα και δημοσιεύματα της εφημερίδας μας, προκειμένου να πείσουν για την ορθότητα των όσων λένε ή γράφουν.

Με τον τρόπο αυτό ακόμα και αυτοί, αποδεικνύουν τη διαχρονική εγκυρότητα των κειμένων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ…

Τους ευχαριστούμε θερμά…