Ο λαοφιλής Νίκος Βουρλιώτης και ο 5ος Πρωταθλητής κόσμου Dj Sparky T, γύρισαν βίντεο κλιπ, μπροστά στον Αντετοκούνμπο και στο βουνό…

Ο λαοφιλής Νίκος Βουρλιώτης γνωστός και ως NiVo,  Έλληνας ράπερ, ηθοποιός, μέλος του συγκροτήματος Goin’ Through και Αντιδήμαρχος της πόλης μας, με τον Έλληνα, από την Καλλιθέα, υπ΄αριθμόν 5 Πρωταθλητή κόσμου Dj Sparky T, εχθές Παρασκευή, στο χώρο του οικοπέδου στην Π. Π. Γερμανού, που πρόσφατα έγινε το γκράφιτι του Αντετοκούνμπο, από τον επίσης διάσημο Same 84, έκαναν γυρίσματα για το καινούργιο βίντεο κλιπ του καλλιτέχνη, αλλά και για ένα μοναδικό θέμα που αφορά τη μουσική ιστορία.

Πρόκειται για μια αναδρομή στα τελευταία μουσικά σαράντα χρόνια, στους ήχους, στα ακούσματα, στα όργανα, στους ρυθμούς, στους σταθμούς και στις αλλαγές αυτών.

Το βίντεο κλιπ, όταν ολοκληρωθεί, θα παιχτεί στα διασημότερα μουσικά sites και στο διαδίκτυο και η παρουσία των δύο αυτών μουσικών πρωταγωνιστών, εγγυάται το διαφορετικό, το ξεχωριστό, το κάτι άλλο.

Περαστικοί από το χώρο σταματούσαν και έβλεπαν τα γυρίσματα και τις φωτογραφίσεις και ζητούσαν να φωτογραφηθούν με τον Νίκο Βουρλιώτη, ο οποίος σεμνός και καλοσυνάτος που είναι, δεν αρνήθηκε να ποζάρει μαζί τους.

Γυρίσματα και φωτογραφήσεις έγιναν επίσης στο βουνό, στο χώρο του πάρκινγκ του ΠΑΝΘΕΟΝ, στο Ψυχικό και αλλού.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον το αποτέλεσμα της παραγωγής…