» Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Νοσοκομείου ευχαριστεί τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙΟΥ
«ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»
Γ.Ν.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑΣ
Γ.Ν.Δ.Α. «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ»

Ταχ. Δ/νση: Δωδεκανήσου 1 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

15/07/20

ΤΚ: 123 51 Αγία Βαρβάρα
Τηλ:213-2073257 /3258
Fax:213-2073140
E-mail: nosdytat@otenet.gr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αναπληρώτρια Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ» κα Φωτεινή Βρύνα και όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό, παραϊατρικό και διοικητικό προσωπικό, ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη για την άμεση και έγκαιρη ανταπόκριση του, στο αίτημά μας για τον καθαρισμό του περιβάλλοντος χώρου του Νοσοκομείου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ», βρίσκεται εντός 50 στρεμμάτων πευκοδάσους σε αστική περιοχή και υπήρχε κίνδυνος λόγω θερινής περιόδου, καθώς είχε εδώ και τρία (3) χρόνια να καθαριστεί στο σύνολό του.

Ευχαριστούμε επίσης τον κ. Βασίλη Κόκκαλη, Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας για την καθημερινή παρουσία των συνεργείων και την ολοκλήρωση του έργου.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της πολύς καλής συνεργασίας με την Περιφέρεια και σε άλλους τομείς, με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ».

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!