» Γεμίζουν οι λίμνες με νερό στον Προφήτη Ηλία – Αύριο οι δοκιμές του νέου σιντριβανιού

Γεμίζουν οι λίμνες με νερό στον Προφήτη Ηλία – Αύριο οι δοκιμές του νέου σιντριβανιού

Όπως γράφαμε νωρίτερα σήμερα, το απόγευμα ξεκίνησε η “τροφοδοσία” με νερό των λιμνών στην πλατεία του Προφήτη Ηλία και θα έχει ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.

Σε αυτές τοποθετήθηκαν τα νέα σιντριβάνια και θα εγκαινιαστούν μόλις το νερό καλύψει τους μηχανισμούς. Αυτό υπολογίζεται να γίνει αύριο.

Μειονέκτημα για το οποίο είχαμε γράψει και παλαιότερα είναι η μικρή διάμετρος των σωλήνων που γεμίζουν τις λίμνες και χρειάζεται περίπου τις είκοσι ώρες να τρέχουν, για να καλυφθούν και να είναι λειτουργικοί οι μηχανισμοί των σιντριβανιών.

Επίσης είχαμε  προτείνει αντί ο Δήμος να δαπανά τόσα χρήματα για νερό της ΕΥΔΑΠ, περίπου 100 με 150 κυβικά, να γίνονταν η πλήρωση των λιμνών με νερό της γεώτρησης που υπάρχει εκεί κοντά και είναι δωρεάν.

Επιπλέον για την καθαριότητα του νερού χρειάζεται να ρίχνουν παστίλιες χλωρίου όπως κάνουν στις πισίνες, οι οποίες εκτός της καθαρότητας σκοτώνουν μικρόβια και μικροοργανισμούς, ενώ επιπλέον διώχνουν και τα κουνούπια.

Σε κάθε περίπτωση καλορίζικο και να το διατηρούμε καθαρό…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!