» Χ. Γώγος: SOS είμαστε σε δεύτερο κύμα κορονοϊού

Χ. Γώγος: SOS είμαστε σε δεύτερο κύμα κορονοϊού


Η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού ανησυχεί τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο, ο οποίος προειδοποίησε για τους κινδύνους.

Το σήμα κινδύνου για δεύτερο κύμα κορονοϊού, έκρουσε ο καθηγητής Χαράλαμπος Γώγος. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Σκάϊ χαρακτήρισε απαράδεκτα φαινόμενα τις εικόνες συνωστισμού σε πανηγύρια και εκδηλώσεις.

Πλέουμε ήδη πάνω στο δεύτερο κύμα κορονοϊού, είπε χαρακτηριστικά, προειδοποιώντας πολίτες και πολιτεία.

Μάλιστα όπως ο ίδιος δήλωσε «πρέπει να αποκλειστούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις» και πως μια χρονιά μπορεί να κυλήσει και χωρίς πανηγύρια ή και εκδηλώσεις.

Παράλληλα, ανέφερε πως έχουμε ορφανά κρούσματα τα όποια αν τα ψάξουμε ίσως βρούμε εισαγόμενα κρούσματα στις επαφές τους και πως υπάρχουν ακόμα μικροεστίες σε διάφορες περιοχές της χώρας

Αναφορικά με την περίπτωση της ανήλικης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό σε κατασκήνωση της Χαλκιδικής ανέφερε μεταξύ άλλων πως τα παιδιά μεταδίδουν σε χαμηλότερο βαθμό ενώ έχουν τηρηθεί οι οδηγίες και θα σπάσει η μετάδοση σε αλλά παιδιά.

Επιπλέον, ο καθηγητής ανέφερε πως βασικό πρόβλημα είναι οι συμπεριφορές μας, ενώ τόνισε πως δεν τηρούνται πλέον τα μέτρα, όπως για παράδειγμα, μάσκες.

πηγή: eretikos.gr

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!