Προοδευτική » Πλημμύρα τα σκουπίδια από έλλειψη κάδων, τη στιγμή που ολοκαίνουργιοι βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου…

Πλημμύρα τα σκουπίδια από έλλειψη κάδων, τη στιγμή που ολοκαίνουργιοι βρίσκονται στο αμαξοστάσιο του Δήμου…

Λιγότερα σε σύγκριση με άλλες ημέρες και Σαββατοκύριακα είναι τα παλιά αντικείμενα που υπάρχουν πεταμένα στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της πόλης μας.

Το κυρίαρχο σημείο αναφοράς όμως είναι ο όγκος των σκουπιδιών και η ανεπάρκεια κάδων απορριμμάτων σε σημεία, τα οποία αποδεδειγμένα χρειάζονται περισσότερους από αυτούς.

Είναι τόσα τα σκουπίδια που πλέον γεμίζουν τους κάδους, τα πεζοδρόμια και πετιούνται και στο οδόστρωμα των δρόμων.

Ο Δήμος πρόσφατα αγόρασε 72 κάδους απορριμμάτων, ζωγράφισε μάλιστα στις επιφάνειές τους, αλλά δεν τους έχουμε δει να ενισχύουν τα σημεία που χρειάζονται αυτοί.

Τις φωτογραφίες με τα σκουπίδια τις δημοσιεύουμε για να καταλάβουν επιτέλους στην υπηρεσία καθαριότητας τις ανάγκες σε κάδους που υπάρχουν στους δρόμους  και τις γειτονιές της πόλης μας.

Όσον αφορά τις σαβούρες και τα παλιά αντικείμενα υπάρχουν στις οδούς:  Σμύρνης, Ηρακλείου, Ταϋγέτου, Ερεχθείου, Θεμιστοκλέους, στην πλατεία Μεσογείων κ.ά.

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!