Τσουκαλάς: «Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα αθλητική, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας»

Ο… “Μαθουσάλας” Γενικός Αρχηγός της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Χρήστος Τσουκαλάς, μετράει μισό αιώνα παρουσίας στα ελληνικά γήπεδα σαν ποδοσφαιριστής και Γενικός Αρχηγός.

Ο κ. Τσουκαλάς μίλησε στο SNESW.GR για τον σχεδιασμό της ΑΠΕ εν όψει της επόμενης σεζόν, όπου σηματοδοτεί την επιστροφή στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Τόνισε συγκεκριμένα:

Για την ερχόμενη σεζόν: «Η ομάδα μετά από μία σύντομη παρένθεση ανέβηκε στην Ά κατηγορία της ΕΠΣ Αθήνας. Την καινούργια ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνιζόμαστε στην φυσική μας έδρα στα Ριμινίτικα, μετά από 20 σχεδόν χρόνια. Τις τύχες της ομάδας έχει αναλάβει πλέον μία ισχυρή διοίκηση με μπροστάρη τον Κώστα Βόσσο η οποία θα συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της προηγούμενης. Τα κλειδιά του αγωνιστικού έχουν δοθεί στον Νίκο Κουνάδη, έναν νέο, φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος σε συνεργασία με την επιτροπή ποδοσφαίρου έχει χαράξει την φιλοσοφία που θα έχουμε τη νέα περίοδο».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχος είναι να φτιάξουμε μία ομάδα αθλητική, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, που θα παίζει σύγχρονο ποδόσφαιρο».

Για το ρόστερ: «Όσον αφορά στο ρόστερ, θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Είμαστε έτοιμοι κατά 70%, συζητάμε για δύο τρεις ποιοτικές προσθήκες στον άξονα, 6, 8 και αριστερό στόπερ».

Το μήνυμα του για τη νέα σεζόν: «Ελπίζουμε ότι ποδοσφαιριστές, προπονητές, Διοίκηση και κόσμος θα απολαμβάνουν αυτό που θα γίνεται στο γήπεδο. Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους να έχουμε καλή υγεία».