Μήνυμα της κ. Ανδρουλάκη, προς τον κ. δήμαρχο κ. Μίχο, για τους 27 εργαζόμενους στο Δήμο μας

Λάβαμε από την επί σειρά τετραετιών π. Δημοτική Σύμβουλο και Αντιδήμαρχο της πόλης μας κ. Ειρήνη Ανδρουλάκη το παρακάτω κείμενο, το οποίο αφορά τους 27 εργαζόμενους του Δήμου και με το οποίο τάσσεται υπέρ των διεκδικήσεών τους.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ της κ. ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

Αγαπητοί μου συμπολίτες η για 25 χρόνια ενασχόλησή μου με τα δημοτικά δρώμενα αλλά και οι αρχές και τα πιστεύω μου με οδήγησαν στο να γράψω δυο λόγια για να στηρίξω το δίκαιο αγώνα που δίνουν, οι 27 υπάλληλοι του δήμου μας,για τη μη άσκηση έφεσης από τη δημοτική αρχή, στη Δικαστική Απόφαση που μετατρέπει τη σχέση εργασίας τους από ορισμένου σε αορίστου χρόνου .

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι δουλεύοντας με αξιοπρέπεια, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό πρόσφεραν και προσφέρουν σημαντικότατο έργο και βοήθεια στους συνδημότες μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Αποτελεί λοιπόν κατάφωρη αδικία, προς αυτούς, αντί η δημοτική αρχή να αναγνωρίσει την προσφορά τους και να τους επιβραβεύσει με την αποδοχή της Δικαστικής απόφασης, τελικά να τους αποδοκιμάζει με την κατάθεση της έφεσης.

Καλώ λοιπόν τον Δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο να αναλογισθεί τον ανθρώπινο πόνο που θα προκαλέσει στους 27 υπαλλήλους και τις οικογένειες τους και τον παρακαλώ έστω και την ύστατη στιγμή να αποσύρει την έφεση δείχνοντας «ανθρωπιά» και μεγαλοσύνη στοιχεία που πρέπει να έχει ένας ηγέτης.

Ανδρουλάκη Ειρήνη

Πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Αγίας Βαρβάρας”