Ανανέωση συνεργασίας της ΑΠΕ με Γιαννόπουλο και Παπαδόπουλο


Την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για 4η σερί σεζόν θα φορέσουν οι Δημήτρης Γιαννόπουλος και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι ανανέωσαν την ποδοσφαιρική συνεργασία τους με την ομάδα μας και θα την ενισχύσουν στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας για την σεζόν 2020-2021, όπου ο «κυανόλευκος» σύλλογος επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣΑ μετά από τρεις περιόδους.

Είναι, χρονικά, οι πρώτες δύο ανανεώσεις της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και εντάσσονται στον σχεδιασμό – προγραμματισμό για την αγωνιστική παρουσία της «Αγίας» στην Α΄ ΕΠΣΑ.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Γιαννόπουλος, ήρθε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από την Λυκόβρυση και σε αυτές τις τρεις τελευταίες σεζόν με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, ήταν μεταξύ των βασικών πυλώνων της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Ο 21χρονος δεξιός οπισθοφύλακας (μπακ – χαφ) Γιάννης Παπαδόπουλος, έχοντας και αυτός βίο – χρονικά – παράλληλο με τον Δημήτρη Γιαννόπουλο, εντάχθηκε στην ΑΠΕ το καλοκαίρι του 2017, προερχόμενος από το τμήμα Κ17 του Απόλλωνα Αθηνών.

Δεν άργησε και αυτός να πάρει φανέλα βασικού και να αποτελέσει μία από τις στάνταρ επιλογές στο αγωνιστικό σύνολο της ομάδας μας, σε όλο αυτό το διάστημα των τριών ετών στην Β΄ ΕΠΣΑ, παρά το απαιτητικό βαρύ ακαδημαϊκό πρόγραμμα του.

Προς ανακεφαλαίωση, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έως τώρα έχει ανακοινώσει την απόκτηση, του 24χρονου ακραίου μπακ – χαφ Αλέξανδρου Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 24χρονου επιθετικού Παναγιώτη Μπάκα από τον Ιάσωνα Ιλίου, του 21χρονου αριστεροπόδαρου πλάγιου μπακ – χαφ Δημήτρη Σαμπάνη από τον Αθηναϊκό, του 23χρονου στόπερ Γιώργου Σέχου από το Καματερό, ενώ σε αυτά τα ονόματα και σε ότι αφορά την στελέχωση του αγωνιστικού τμήματος προσθέτονται πλέον αυτά, του 22χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Γιαννόπουλου και του 21χρονου δεξιού μπακ – χαφ Γιάννη Παπαδόπουλου.

Στην  φώτο, αριστερά ο Γιάννης Παπαδόπουλος και δεξιά ο Δημήτρης Γιαννόπουλος.