Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαινίασε το σταθμό ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας

Προσιτός και φιλικός προς τους συμπολίτες μας που παραβρέθηκαν στην πλατεία Παναγίας Ελεούσας, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τις 7 σήμερα το απόγευμα Δευτέρα 6 Ιουλίου, “εγκαινίασε” τον πρώτο από τους τρεις νέους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, οι οποίοι από αύριο το πρωί λειτουργούν κανονικά για το επιβατικό κοινό.

Τον κ. πρωθυπουργό υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Μίχος στην Ελ. Βενιζέλου.

Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν επίσης και εργαζόμενοι του Δήμου μας, οι οποίοι από απόσταση άνοιξαν το πανό τους γνωστοποιώντας του, το θέμα με τους 27 εργαζόμενους.

Ο κ. Μητσοτάκης με άνεση και χωρίς να βιάζεται μίλησε με συμπολίτες μας και με μικρά παιδιά δείχνοντας να απολαμβάνει την υποδοχή που του επιφύλαξαν.

Τον Πρόεδρο της κυβέρνησης ξενάγησε στους χώρους του σταθμού ο υπ. Μεταφορών και Συγκοινωνιών κ. Κώστας Καραμανλής, ενώ παρόντες ήταν βουλευτές και πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του κυβερνώντος κόμματος.

Συνοδευόμενος από τον υπ. Μεταφορών ο Κυριάκος Μητσοτάκης με συρμό του ΜΕΤΡΟ επισκέφτηκε τον αντίστοιχο του Κορυδαλλού και στη συνέχεια της Νίκαιας του τρίτου από αυτούς που από αύριο 7 Ιουλίου ξεκινούν κανονικά τα δρομολόγια μετά τις 5 το πρωί.

Στην είσοδο της Δημαρχίας τέλος είχε αναρτηθεί πανό με θέμα το ΜΕΤΡΟ…

Σημειώνουμε πάντως, πως ενώ δεν πραγματοποιούνται Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, με τη φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων, αλλά δια περιφοράς ((μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων), λόγω κορωνοϊού, σχεδόν όλοι οι Σύμβουλοι και ο Δήμαρχος παρών στην πλατεία δίπλα – δίπλα, χωρίς μάσκες και χωρίς αποστάσεις…