» Στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, για αύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου

Στάση εργασίας προκήρυξε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο, για αύριο Δευτέρα 6 Ιουλίου

Δελτίο Τύπου για Στάση Εργασίας αύριο Δευτέρα 6/7/2020 και συγκέντρωση στο Δημαρχείο ώρα 08:00 το πρωϊ εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο.

Μεταξύ άλλων αναφέρει:

“Δυναμική και μαζική απάντηση δίνουμε στο Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο ενάντια στην αντεργατική και εκδικητική απόφασή του να ασκηθεί από το Δήμο Έφεση στη Δικαστική απόφαση 589/2020, που μετατρέπει τη σχέση εργασίας 27 εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου, από επισφαλή ορισμένου χρόνου, σε σταθερή και μόνιμη ως αορίστου χρόνου.

Καλούμε, Εργαζόμενους, Δημότες, Κατοίκους και Φορείς του Δήμου Αγίας Βαρβάρας να συμπαρασταθούν στους εργαζόμενους που συμμετέχουν στην 4ώρη Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 για τους εργαζόμενους όλων των Δήμων της Δυτικής Αθήνας από τις 7.00 π.μ. έως τις 11.00 το πρωί, και να παρευρεθούν μαζικά στην Συγκέντρωση Αλληλεγγύης και Συμπαράστασης που θα πραγματοποιηθεί στις 8.00 το πρωί έξω από το Δημαρχείο Αγίας Βαρβάρας…”

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!