» Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία με καινούργιο συντριβάνι, περιποιημένη πλατεία, αλλά ξεχαρβαλωμένη περίφραξη…

Πανηγύρι του Προφήτη Ηλία με καινούργιο συντριβάνι, περιποιημένη πλατεία, αλλά ξεχαρβαλωμένη περίφραξη…

Στις 20 Ιουλίου εορτάζει ο Ι. Ν. του Προφήτη Ηλία στην πόλη μας και όπως γράφαμε προ εβδομάδων έως τότε προβλέπεται να έχει τοποθετηθεί στις λιμνούλες της πλατείας, ο καινούργιος μηχανισμός για το συντριβάνι.

Τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησε και συνεχίζεται το βάψιμο των λιμνών ώστε να λειτουργήσει το διήμερο του πανηγυριού και να το δει ο κόσμος που θα παρευρεθεί στις εκδηλώσεις.

Ενώ επίσης γίνεται σχολαστικότερη, της συνηθισμένης περιποίησης του χώρου.

Επίσης υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί τα έργα ενίσχυσης της στατικότητας του μνημείου της Εθνικής Αντίστασης εάν εκτιμηθεί πως χρειάζονται και να έχουν απομακρυνθεί οι λαμαρίνες που το καλύπτουν και οι ταινίες που συγκρατούν τους γρανίτες πάνω στο τσιμεντένιο όγκο.

Ένα θέμα όμως που γράφαμε προ εβδομάδων πως υπάρχει αλλά όχι μόνο δεν δόθηκε λύση, αλλά αντιθέτως επιδεινώθηκε η κατάστασή του είναι η περίφραξη του μίνι γηπέδου μπάσκετ στην πλατεία.

Η περίφραξη έχει γίνει κομμάτια δίπλα στην πόρτα και πριν παραδοθεί το έργο χρειάζεται επισκευή.

Πληροφορηθήκαμε πως από το σημείο αυτό εισέρχονται πιτσιρικάδες για να παίξουν αφού στην πόρτα υπάρχει αλυσίδα με λουκέτο…

Οι φωτογραφίες μας είναι χαρακτηριστικές…

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!