» Ο πεζόδρομος Διομήδη Κομνηνού καταστρέφεται και γίνεται επικίνδυνος για πεζούς

Ο πεζόδρομος Διομήδη Κομνηνού καταστρέφεται και γίνεται επικίνδυνος για πεζούς

Ένα έργο για το οποίο έχουμε γράψει αρκετές φορές είναι ο πλακόστρωτος πεζόδρομος του Διομήδη Κομνηνού και οι ζημιές που έχει υποστεί.

Είναι ο πεζόδρομος που ενώνει την οδό  Δωδεκανήσου (δίπλα στην είσοδο του Νοσοκομείου) με την Ελευθερίου Βενιζέλου και “τρέχει” παράλληλα με το Άλσος “ΜΗΤΕΡΑ”.

Πολλές πλάκες από τον πεζόδρομο έχουν ξηλωθεί από την πολύχρονη χρήση του, αφού αναγκαστικά από εκεί περνάνε και τα οχήματα των κατοίκων του συγκεκριμένου πεζόδρομου, αλλά και επισκεπτών.

Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους είναι ο πεζόδρομος από τον οποίον περνάνε οι εκατοντάδες μαθητές του Σχολικού Συγκροτήματος και γενικά είναι ένας πολυσύχναστος πεζόδρομος.

Από πολλά σημεία οι πλάκες λοιπόν έχουν αποκολληθεί και εκτός των νερών που μαζεύονται στα σημεία, συχνά οι πεζοί στραβοπατάνε και τα λάστιχα των οχημάτων κόβονται σαν από μαχαίρι.

Παλαιότερα ο Δήμος έριξε τσιμέντο στα κενά αλλοιώνοντας το  έργο σε εκείνα τα σημεία ενώ υπάρχουν ακόμα πολλά σημεία με προβλήματα.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!