Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από αίτημα Δημ. Συμβούλων, αλλά δια περιφοράς…

Μετά από αίτημα 11 Δημοτικών Συμβούλων της πόλης μας συγκαλείται Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας με μοναδικό θέμα αυτό των 27 Εργαζομένων.

Οι αιτούντες ζητούσαν η συνεδρίαση να γίνει με την φυσική παρουσία τους, την παρουσία Φορέων και όχι διαδικτυακά, πράγμα όμως που δεν θα πραγματοποιηθεί λόγω κορωνοϊού και θα γίνει διά περιφοράς.

Πάντως λόγω της στενότητας του χώρου συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτή θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, με την φυσική παρουσία των Δημοτικών Συμβούλων και Φορέων, σε άλλον μεγαλύτερο δημοτικό  χώρο, όπως είναι το Δημοτικό κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, σε κάποιο από τα κλειστά γυμναστήρια της πόλης μας ή ακόμα για μεγαλύτερη ασφάλεια στο “ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ” που είναι και ανοικτό μάλιστα.

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε να λάβετε μέρος στην 8η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΡΙΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα δια περιφοράς:

1. «Άσκηση ή όχι έφεσης ή και αναίρεση ασκηθείσας έφεσης κατά της υπ’ αριθμ. 589/20 Απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών».

[Δεδομένου ότι εξακολουθούν να ισχύουν τα μέτρα αποφυγής του κορονωϊού, η συνεδρίαση του Δ.Σ. δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με την παρουσία κοινού αλλά ούτε και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου προσφέρεται υπό τις προϋποθέσεις που θέτουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα και ως εκ τούτου επιλέγεται νομίμως η δια περιφοράς συνεδρίαση]

Σε ότι αφορά στον χρόνο και στον τρόπο ψηφοφορίας αυτός θα γίνει από την έναρξη της συνεδρίασης (16:00 έως 17:00) με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στο email: tmdioikhshs@agiavarvara.gr ή με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τηλέφωνο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου 6946.120918

Εισήγηση για το θέμα, θα σας αποσταλεί όταν κατατεθεί στην υπηρεσία από τους δημοτικούς συμβούλους που αιτούνται τη σύγκληση του οργάνου.

Κατά τα λοιπά ισχύουν οι αναλυτικές οδηγίες που σας έχουν αποσταλεί με την πρόσκληση της προηγούμενης συνεδρίασης του σώματος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 ΒΟΣΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ