Καθαρίστηκε το πεζοδρόμιο στη Βενιζέλου – Γεμίζει το οικόπεδο στη Χανίων – Αμάζευτα επί μέρες μπάζα και σαβούρες από σημεία της πόλης μας…

Λίγες ώρες από το χθεσινό δημοσίευμά μας, που αφορούσε τη μικρή χωματερή που είχε δημιουργηθεί πίσω από περίπτερο στην Ελ. Βενιζέλου, η υπηρεσία καθαριότητας έσπευσε και μάζεψε τα σκουπίδια ξεβρομίζωντας τον τόπο.

Αντιθέτως ένα άλλο σημείο για το οποίο γράφαμε πρόσφατα και ο Δήμος το καθάρισε για πολλοστή φορά, αρχίζει πάλι να γεμίζει σαβούρες.

Ο λόγος για το γνωστό οικόπεδο στην οδό Χανίων μεταξύ των οδών Κολοκυθά και Ηρακλείου.

Την περασμένη εβδομάδα καθαρίστηκε από το Δήμο και εχθές είδαμε κουφώματα και παλιά ξυλεία πεταμένα σε αυτό.

Ο Δήμος επαναλαμβάνουμε πως πρέπει να αλλάξει τακτική.

Μας κάνει εντύπωση, η αδυναμία του να βρεί ποιοι εκ συστήματος πετάνε ανεξέλεγκτα όποτε θέλουν, όπου θέλουν και ο Δήμος, απλά να τρέχει να τα μαζεύει.

Σημειώνουμε πως υπάρχουν αμάζευτα μπάζα σε σημεία της πόλης μας, επί μέρες, τα οποία συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Π.χ. στην οδό Κισσάμου όπου έχουν προστεθεί κι άλλες σακούλες, όπως επίσης, στην οδό Παπαδιαμάντη και σε άλλα σημεία της πόλης μας, τα οποία με την εικόνα που παρουσιάζουν την υποβαθμίζουν συνεχώς…

Ούτε οι εργαζόμενοι φταίνε να καταβάλλουν υπερπροσπάθειες για να μαζεύουν τέτοιες ποσότητες, ούτε οι υπόλοιποι κάτοικοι να ζούμε σε ένα περιβάλλον που υποβαθμίζουν ορισμένοι.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και ένα μήνα περίπου στην γωνία Πυθαγόρα και Αθηνάς είναι εκτεθειμένα και πεταμένα, φύλλα αμιαντοτσιμέντου (ελενίτ).