Μ. Γιάγκας στο “ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ”: Καταγγελίες για αντεργατική πολιτική κατά του Δημάρχου Αγίας Βαρβάρας

Την απόφαση της Δημοτικής Αρχής της Αγίας Βαρβάρας να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου που έκρινε ότι 27 εργαζόμενοι του Δήμου καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και θα πρέπει να μονιμοποιηθούν, κατήγγειλε μιλώντας στο ΚΑΝΑΛΙ 1 στους 90,4 FM και στην εκπομπή «Μένουμε Πειραιά» με τον Νίκο Παρασκευά και την Κωνσταντίνα Πετούση, ο επικεφαλής της παράταξης “Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη” Μιχάλης Γιαγκας.

Όπως τόνισε ο κ. Γιαγκας τα κίνητρα του Δημάρχου της Αγίας Βαρβάρας δεν είναι πολιτικά αλλά προσωπικά, αφού θέλει να οδηγήσει σε πλήρη υποταγή μέσω της εργασιακής ομηρείας τους πολιτικούς του αντιπάλους και όσους σχετίζονται με αυτούς.

«Οι 27 εργαζόμενοι δεν καλύπτουν απλώς πάγιες και διαρκείς ανάγκες, αλλά εργάζονται σε δομές που είναι απολύτως απαραίτητες για τη λειτουργία της κοινωνίας».

«Δικαιώνομαι όταν, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, είπα, ότι ούτε εγώ ούτε και η παράταξή μου μπορούμε να συνεργαστούμε με τον κ. Μίχο, γιατί δεν ήταν δυνατόν να ταυτιστούμε με τέτοιες πολιτικές συμπεριφορές αυταρχισμού, διακρίσεων, διχασμού, ευνοιοκρατίας, ολοκληρωτικών αντιλήψεων, απολύσεων και ομηρίας των εργαζομένων».

Όλη η συνέντευξη εδώ.

http://www.dinatipoli.gr/wp-content/uploads/2020/07/20200702_124508-158.mp3