» Βασίλης Γκιτάκος προς Μίχο: “Τα ψευτοδιλήμματα, οι ανακρίβειες και ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρείτε δεν πείθουν κανέναν”

Βασίλης Γκιτάκος προς Μίχο: “Τα ψευτοδιλήμματα, οι ανακρίβειες και ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρείτε δεν πείθουν κανέναν”

Oι εργαζόμενοι και οι κάτοικοι Αγίας Βαρβάρας που στηρίζουν τις κινητοποιήσεις τους για μόνιμη και σταθερή εργασία και βρέθηκαν χθες στο πλευρό τους, δεν είναι ούτε “νταήδες”, ούτε “τραμπούκοι”, ούτε και “εκβιαστές” όπως σας συνέφερε να τους παρουσιάσετε σε χθεσινή σας ραδιοφωνική συνέντευξη κ. Μίχο.

Αν ψάχνετε τέτοιους, κοιταχτείτε στον καθρέπτη!!! Εσείς και η δημοτική σας παράταξη εκφοβίζετε, εσείς τρομοκρατείτε, εσείς εκβιάζετε τους εργαζόμενους.

Με αυτά τα χαρακτηριστικά διοικείτε τον δήμο και το γνωρίζουν καλά οι εργαζόμενοι και από προηγούμενες θητείες σας.

Τα ψευτοδιλήμματα, οι ανακρίβειες και ο κοινωνικός αυτοματισμός που επιχειρείτε δεν πείθουν κανέναν και το απέδειξε αυτό η χθεσινή συγκέντρωση που κρυφτήκατε σαν τα ποντίκια για να μην αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο τους εργαζόμενους.

Για ένα να είστε σίγουροι, όσο συνεχίζεται να διοικείτε με αυτά τα χαρακτηριστικά, θα είμαστε ο εφιάλτης σας.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!