Το Δ. Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΗΦΗ, υπέρ των 27

Το ΔΣ του Συλλόγου μας καλεί τις/ους Συναδέλφισσες/ους σε Στάση Εργασίας στα ΚΗΦΗ σε όλη την Ελλάδα σε ένδειξη συμπαράστασης των Συναδέλφων μας στο Δήμο Αγ.Βαρβαρας την Τρίτη 30/6/2020 από ώρα 11.00 π.μ μέχρι λήξης του ωραρίου.

Μη Άσκηση Ένδικων Μέσων κατά Δικαστικής Απόφασης Μονιμοποίησης Εργαζομένων..

Το Δ. Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζομένων στα ΚΗΦΗ με απόφαση του

1) Καλεί τις Συνάδελφισσες/ους να συμμετέχουν στην στάση εργασίας για την Τρίτη 30/6/2020 από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου σε ένδειξη συμπαράστασης των συναδέλφων μας εργαζομένων στο ΚΗΦΗ και όλες τις κοινωνικές δομές του Δ. Αγιας Βαρβάρας Αττικής.

Διεκδικώντας

Να μην ασκηθεί κανένα ένδικο μέσο από το Δ Αγ .Βαρβάρας κατά της 589/2020 απόφασης του μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών. – Η Οικονομική Επιτροπή να διαβιβάσει ως μείζον θέμα τη λήψη της απόφασης και μη άσκησης ενδίκων μέσων κατά της δικαστικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβουλίο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση.Οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του δήμου Αγίας Βαρβάρας και ιδίως για το θέμα αυτό να μετατραπούν σε ανοιχτές και δημόσιες προκειμένου το σωματείο και οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν και να έχουν δικαίωμα λόγου και παρέμβασης.

-Ζητούμε από το δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λαμπρο Μίχο να πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση του Δ.Σ του σωματείου και εκπροσώπων εργαζομένων που μονιμοποιήθηκαν δικαστικά,τη Δευτέρα 29/6/2020 και σε κάθε περίπτωση πριν από τη συνεδρίαση της Οκ.Επ.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 30/6/2020 από ώρα 11:00πμ και μέχρι λήξης ωραρίου

-ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΡΑ 08:00πμ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ.

-ΚΑΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.

-ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

           Η Πρόεδρος                                                     Η Γραμματέας
Εμμανουέλα Μαθιουδακη                                     Μιχαέλα Φουκακη