» Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στηρίζει και ενισχύει τον αγώνα των 27 εργαζομένων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στηρίζει και ενισχύει τον αγώνα των 27 εργαζομένων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου στηρίζει και ενισχύει τον αγώνα των 27 εργαζομένων στις κοινωνικές δομές του Δήμου μας και καλεί όλα τα μέλη του Συλλόγου, να παρευρεθούν αύριο στις 08.00 στο χώρο του Δημαρχείου.

Ο πολυετής αγώνας των 27 εργαζομένων απέναντι στους διαχρονικούς εμπαιγμούς των Δημοτικών Αρχών επισφραγίστηκε και με την θετική απόφαση του πρωτοδικείου , μετατροπής των συμφάσεων του σε αορίστου.

Το Πρωτοδικείο αναγνώρισε τα αυτονόητα , τα οποία ισχύουν για όλους τους εργαζομένους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, γιατί η φροντίδα των αναγκών της λαϊκής οικογένειας δεν είναι ούτε πρόσκαιρη , ούτε έκτακτη , ούτε εποχιακή.

Οι 27 αυτοί εργαζόμενοι είναι απαραίτητοι , στηρίζουν τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου όπως είναι και δεκάδες άλλες μόνιμες προσλήψεις υπαλλήλων στη καθαριότητα, στο πράσινο, στα πολιτιστικά τμήματα της Δημοτικής Επιχείρησης κ.α

Στηρίζουμε τον δίκαιο αυτό αγώνα, είμαστε δίπλα στους 27 Εργαζόμενους

Όλοι οι γονείς 08.00 Τρίτη 30 Ιουνίου στο Δημαρχείο.

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!