» Η ΠΟΕ – ΟΤΑ συμμετέχει στην αυριανή Παναττική στάση εργασίας

Η ΠΟΕ – ΟΤΑ συμμετέχει στην αυριανή Παναττική στάση εργασίας

Αγωνιστική κινητοποίηση με τη συμμετοχή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στη Παναττική Στάση Εργασίας που έχει προκηρύξει η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την ΤΡΙΤΗ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020, από τις 8:00 έως τις 11:00 το πρωί και στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που έχει αποφασιστεί για τις 8:30 το πρωί της ίδιας ημέρας έξω από το Υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) ανακοίνωσε το συνδικαλιστικό όργανο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδοίκηση.

Βασικό αίτημα είναι η άμεση και οριστική ρύθμιση με Νομοθετική διάταξη του καθεστώτος ασφάλισης των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων (Β.Α.Ε.) και του Επιδόματος Επικίνδυνης και Ανθυγιεινής Εργασίας, όπως και η επέκταση του στους κλάδους των εργαζομένων που δικαιούνται να το λάβουν.

Επίσης, βασικό αίτημα είναι η κατάργηση του θεσμικού πλαισίου που επιτρέπει τις ιδιωτικοποιήσεις υπηρεσιών των Δήμων, είτε με ισχνές πλειοψηφίες Δημοτικών Συμβουλίων (άρθρο 178), είτε μέσω των Οικονομικών Επιτροπών.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕ – ΟΤΑ

Did you like this? Share it:

© 2020 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!