Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα, με την εμπλοκή φορτηγού του Δήμου μας και μηχανής

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα το πρωί στη λεωφόρο ΝΑΤΟ, στον Ασπρόπυργο, με την εμπλοκή φορτηγού του Δήμου μας και μηχανής που οδηγούσε 26χρονος κάτοικος Κορυδαλλού, ο οποίος πήγαινε στη δουλειά του στην περιοχή και δυστυχώς κατέληξε, αφού μετά τη σύγκρουση πετάχτηκε από το βαρύ δίκυκλο του και κτύπησε στο στύλο του φωτεινού σηματοδότη και παρ΄ ότι φορούσε κράνος, δεν τα κατάφερε να επιβιώσει.

Το φορτηγό του Δήμου έστριβε αριστερά στα φανάρια της φωτογραφίας μας, αφού είχε αδειάσει στη χωματερή για να πάρει την περιφερειακή Αιγάλεω, ενώ η μηχανή κατέβαινε, από την αντίθετη πορεία.

Ο οδηγών το φορτηγό, από τους πλέον εξαιρετικούς εργαζόμενους στην υπηρεσία και αδαμάντινος χαρακτήρας όπως τον περιγράφουν συνάδελφοί του, έχει υποστεί σοκ και μετακομίσθηκε στο ΘΡΙΑΣΙΟ, για τις εξετάσεις που προβλέπονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Στον τόπο του ατυχήματος, έφτασαν ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Πουλάκης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιώργος Οικονόμου και συνάδελφός του μηχανικός από το Δήμο.

Σύμφωνα με τη διαδικασία ο οδηγών το φορτηγό θα περάσει από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Στο Θριάσιο την ίδια στιγμή εξελίσσονται δραματικές στιγμές με τον πατέρα του εκλιπόντα να αναγνωρίζει το παιδί του.

Η Τροχαία διεξάγει ανακρίσεις και έρευνες για το συμβάν, ενώ έχει μεταφέρει το φορτηγό του Δήμου για έλεγχο. Επίσης κάνει τυπικό έλεγχο σχετικά με την ικανότητα και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά οδήγησης του βαριού φορτηγού οχήματος από τον εργαζόμενο του Δήμου.

Οι φωτογραφίες μας είναι τραβηγμένες από το σημείο που συνέβη το δυστύχημα λίγη ώρα μετά το συμβάν και είναι οι πλέον ήπιες για δημοσίευση, απ΄ όσες έχουμε στην κατοχή μας.