Προοδευτική » Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο, προς τη Διοίκηση: «Καμία Άσκηση Ένδικων Μέσων»

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο, προς τη Διοίκηση: «Καμία Άσκηση Ένδικων Μέσων»

Η δαμόκλειος σπάθα του φόβου της ανεργίας και της απόλυσης που για πολλά χρόνια «κάθεται» πάνω από τα κεφάλια των εργαζομένων είναι πια παρελθόν.

Το Δ.Σ. του Σωματείου, ζητά από τον Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρο Μίχο και Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής:

Να πραγματοποιήσει άμεσα συνάντηση με το Δ.Σ. του Σωματείου παρουσία εκπροσώπων των εργαζομένων τη Δευτέρα 29/6/2020 και σε κάθε περίπτωση πριν από τη συνεδρίαση της Ο.Ε..

Διεκδικούμε:

– Να μην ασκηθεί κανένα ένδικο μέσο από το Δήμο Αγίας Βαρβάρας κατά της 589/2020 απόφασης του Μονομελές Πρωτοδικείου Αθηνών.

– Η Οικονομική Επιτροπή να διαβιβάσει, ως μείζον θέμα, την λήψη της απόφασης περί μη άσκησης ενδίκων μέσων κατά της δικαστικής απόφασης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Βαρβάρας σε ανοιχτή δημόσια συνεδρίαση.

– Οι συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας και ιδίως για το θέμα αυτό να μετατραπούν σε ανοιχτές και δημόσιες προκειμένου το Σωματείο και οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν και να έχουν δικαίωμα λόγου και παρέμβασης.

«Καμία Άσκηση Ένδικων Μέσων κατά της Δικαστικής Απόφασης Μονιμοποίησης Εργαζομένων»

Did you like this? Share it:

© 2020 Προοδευτική. All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!