Σύλλογος Γονέων 7ου Δημοτικου Σχολείου: “Έπεσε η αυλαία για τα εκτάκια μας και φέτος”

Ήρθε η στιγμή που οι μαθητές της ΣΤ’ ωριμότεροι και έτοιμοι πια, παίρνουν την σάκα στη πλάτη τους για να ανηφορίσουν στη επόμενη βαθμίδα γνώσης και να ξεκινήσουν νέα ταξίδια ζωής.. Ωστόσο, κάθε τέλος κρύβει μια μελαγχολία, μια θλίψη, μια νοσταλγία ενώ η στιγμή του αποχαιρετισμού φαντάζει και είναι πράγματι δύσκολη και άβολη για τους περισσότερους.

Γιαυτό και ο σύλλογος μας κάθε χρόνο φροντίζει η μέρα αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ’ να είναι όσο πιο χαρούμενη, πιο φωτεινή και πιο συναρπαστική γίνεται.

Πάρα τις δύσκολες συνθήκες που όλοι βιώσαμε φέτος, καταφέραμε να οργανώσουμε μια ιδιαίτερη γιορτή αποφοίτησης που είναι βέβαιο ότι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στο έπακρο.

Ένα αποχαιρετιστήριο πάρτι γεμάτο μνήμες, συγκίνηση, συναισθηματική φόρτιση, αγκαλιές, δάκρυα μα και χαμόγελα αισιοδοξίας, χαράς και υπόσχεσης!!

Ένα πάρτι που κάθε τελειόφοιτος μαθητής ονειρεύεται και με αγωνία προσμένει κάθε χρόνο.

Το Κέντρο Λόγου και Τέχνης που μας παραχώρησε ο δήμος μας και που με μεράκι τα μέλη του συλλόγου επιμελήθηκαν τον εξαιρετικό στολισμό και διακόσμηση του, έγινε το σημείο αντάμωσης και φιλοξενίας μαθητών, γονέων και δασκάλων, ο χώρος δημιουργίας και συλλογής αναμνήσεων.. Ευχαριστούμε θερμά το δήμο μας για την ευγενική αυτή παραχώρηση!!

Για πάνω από πέντε ώρες, ο χώρος κατακλύστηκε από μουσικές, χαρούμενες κραυγές και γέλια ενώ μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν, χόρεψαν, τραγούδησαν, απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ μας και δοκίμασαν τα μοναδικά κοκτέιλ που πρόσφερε το ατμοσφαιρικό μπαρ by ‘The Volks’. Ευχαριστούμε τους φίλους και αγαπητούς γονείς Κώστα Φιλιππαίο και Κλειώ που προσφέρθηκαν με χαρά να μεταφέρουν το υπέροχο βανάκι τους στον χώρο και έτσι μας έδωσαν την ευκαιρία να απολαύσουμε τα μοναδικά κοκτέιλ τους🍹

Ευχαριστούμε το Βασίλη Καλομπράτσο, γονέα του σχολειού μας ο οποίος πρόσφερε τα υπέροχα αναμνηστικά μπλουζάκια των μαθητών!!

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που με θέρμη και αγάπη συνέβαλλαν σε αυτήν την προσπάθεια.

Ευχαριστούμε την αντιδήμαρχο κα. Θεοδώρα Μαρσώνη και τον δημοτικό σύμβουλο κ. Μιχάλη Γιάγκα που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς στους μαθητές μας καλή συνέχεια στο νέο τους ταξίδι, καλή πρόοδο μα πάνω από όλα Καλή & Ευτυχισμένη Ζωή!!!

Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων 7ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Βαρβάρας