Επίσημη συνάντηση των προέδρων της ΑΠΕ και Αιγαλεω, Βόσσου και Τιρτιράκη


Την πρώτη του επίσημη συνάντηση πραγματοποίησε ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Κώστας Βόσσος, ο οποίος πριν λίγα 24ωρα σε προγραμματισμένο ραντεβού, επισκέφθηκε τον ομόλογο του, του ερασιτέχνη ΑΟ Αιγάλεω, κ. Αντώνη Τιρτιράκη.

Μία συνάντηση, στο πλαίσιο πάντα του αδελφοποιημένου κλίματος, μεταξύ των δύο γειτονικών ομάδων, όπου η συμμαχία του Σίτι και της ομάδας της Αγίας Βαρβάρας, είναι παραδοσιακή. Ο κ. Τιρτιράκης υποδέχθηκε σε μία από τις επιχειρήσεις του, που διατηρεί στο Αιγάλεω τον κ. Κώστα Βόσσο, σε αυτή την πρώτη τους γνωριμία, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, το οποίο δεν θα είναι καθόλου εύκολο, μιας και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, επιστρέφει μετά από 3 χρόνια στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας.

Τιρτιράκης και Βόσσος, σε πολύ καλό κλίμα, συζήτησαν για τα δρώμενα στις ομάδες τους, την κατάσταση που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό σε αυτή την εποχή του κορωνοϊού, όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα δύο σωματεία ενόψει της νέας σεζόν 2020-2021.

Οι δύο παράγοντες, οι οποίοι συνοδευόντουσαν από τους άμεσους συνεργάτες τους στα ποδοσφαιρικά τμήματα, κατά την διάρκεια της συζήτησης, επικεντρώθηκαν σε αμιγώς ποδοσφαιρικά θέματα, όπου συμφώνησαν στην ευρύτερη συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων, που θα αφορά τόσο τα ανδρικά τμήματα, όσο και τα τμήματα των ακαδημιών, μιας και το Σίτι στον τομέα των τμημάτων υποδομής υπό την Γενική Διεύθυνση του κ. Σπύρου Κολοκοτρώνη (βετεράνος παίκτης της ΑΠΕ), μπορεί να παρέχει τεχνογνωσία και συμβουλευτικό υπόβαθρο στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, όπως επίσης και να υπάρξει κοινό μέτωπο για την ανάδειξη νέων ταλέντων στην ευρύτερη περιοχή του Δυτικού τομέα της Αθήνας.

Ο κ. Βόσσος, ευχαρίστησε τον κ. Τιρτιράκη για την άμεση αποδοχή στο αίτημα του για συνάντηση, του ευχήθηκε από την πλευρά του και εκ μέρους της διοίκησης κάθε επιτυχία σε όλα τα τμήματα του Αιγάλεω, και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τις προσπάθειες του ερασιτέχνη στο ποδόσφαιρο, όπως και της ΠΑΕ, ενώ τόνισε την πεποίθηση του πως το Σίτι πρέπει να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί στο ποδόσφαιρο, κάτι που είναι προς όφελος όλης της Δυτικής Αθήνας, σημειώνοντας, βέβαια, ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των φιλάθλων στην πόλη της Αγίας Βαρβάρας υποστηρίζει σθεναρά το Αιγάλεω.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους σε βραχύ χρονικό διάστημα, ενώ οι ομάδες εργασίας του Αιγάλεω και της ΑΠΕ, ήδη ασχολούνται με επιμέρους ζητήματα και λεπτομέρειες, που θα αφορούν το πλάνο συνεργασίας τους.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ