Μιχάλης Γιάγκας: “Η φωνή μου δεν μπορεί να φιμωθεί”

Η αξιοπιστία των ανθρώπων δεν κρίνεται από αυτό που θέλουν να δείξουν, αλλά από αυτό που προσπαθούν να κρύψουν.

Οι αχυράνθρωποι, τα παπαγαλάκια και οι στρατευμένοι κονδυλοφόροι δεν μπορούν με κατευθυνόμενα, στρεβλά, μεροληπτικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα, να αλλοιώσουν ή να κρύψουν την αλήθεια.

Τα όσα έχω καταγγείλει κατά καιρούς για τις προσλήψεις των διευθυντών στη ΔΗΚΕΑΒ, είναι έτσι. Τίθενται ζητήματα μεθοδεύσεων, συγγενικών σχέσεων και ισότητας ευκαιριών. Πάσχουν και από νομικής (τρόπο συγκρότησης επιτροπών, αρμοδιότητα ΔΗ.Κ.Ε.Α.Β, κριτήρια) και ηθικής άποψης (προσλαμβάνονται συγγενικά πρόσωπα, και διπλοθεσίτες όταν χιλιάδες άξιοι καλλιτέχνες παραμένουν άνεργοι).

Δεν τα θυμήθηκα τώρα. Τα έχω στηλιτεύει, με δημόσιες τοποθετήσεις, σε ανύποπτο χρόνο.

Όποιος προσπαθεί να τα συνδέσει με την πρόσφατη αντιδικία βουλευτού και εφημερίδας, το μόνο που επιζητεί είναι να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει σύγχυση γύρω από τα πραγματικά γεγονότα.

ΥΓ. Το ρόλο που μου εμπιστεύτηκαν οι πολίτες θα τον ασκήσω με τον καλύτερο τρόπο. Η φωνή μου δεν μπορεί να φιμωθεί. Η πορεία μου στα δημοτικά πράγματα, ποτέ μέχρι σήμερα, δεν στηρίχθηκε και δεν υπαγορεύτηκε από κανένα κομματικό σχηματισμό. Υπαγορεύτηκε μόνο από τη διάθεση προσφοράς προς τους πολίτες. Και έτσι θα συνεχίσω.

Μιχάλης Γιάγκας