Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Πάρκο “ΜΗΤΕΡΑ”

Με κεντρικό ομιλητή το μέλος του ΕΠ της Κ.Ο. Αττικής Γιώργο Κρητικό, το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε από την Κομματική Οργάνωση Αγίας Βαρβάρας του ΚΚΕ, συγκέντρωση στο Πάρκο ΜΗΤΕΡΑ.

Με κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης: “Ο αγώνας έχει ξεκινήσει!!! Να χάσει το κεφάλαιο και όχι ο λαός”, ο ομιλητής ανέπτυξε τις θέσεις του Κόμματος σε όλα τα ζητήματα.

Μίλησε για την Υγεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ασθενής εάν χρειαστεί φροντίδα, για τους εργαζόμενους που απολύονται από τις επιχειρήσεις χάρις στους ευέλικτους νόμους που ψηφίζει η κυβέρνηση, για το Νοσοκομείο της πόλης μας που λειτούργησε λόγω κορωνοϊού με προσωπικό άλλων νοσοκομείων.

Ανέπτυξε τους τρόπους με τους οποίους η κυβέρνηση, επικαλούμενη την πανδημία, προσπαθεί να εφαρμόσει στο εργασιακό τοπίο, αλλά να τους διατηρήσει για πάντα και την εν γένει αντεργατική πολιτική που εφαρμόζει.

Ο Γιώργος Κρητικός αναφέρθηκε σε ζητήματα εξωτερικής πολιτικής που επηρεάζουν και τη χώρα μας και τόνισε την πολιτική της Αμερικής σε αυτό το επίπεδο.

Ολοκληρώνοντας την σαρανταπεντάλεπτη ουσιαστική ομιλία του, κάλεσε τα μέλη και τους φίλους του ΚΚΕ να στηρίζουν τις προσπάθειες του.

Ο Γραμματέας της Οργάνωσης του ΚΚΕ στην πόλη μας κ. Φατσιλέτος Δημήτρης ευχαρίστησε  τον ομιλητή και τους παρευρεθέντες στη συγκέντρωση, ζητώντας τους επαγρύπνηση και στήριξη των θέσεων του κόμματος και των αγώνων  που πρέπει να είναι συνεχείς ακόμα και το διάστημα των καλοκαιρινών μηνών.