Ολοκληρώθηκαν τα graffiti στα οικόπεδα της Π. Π. Γερμανού – Το έργο πότε θα γίνει;

Τα graffitis στους τοίχους των ακινήτων που συνορεύουν με τα οικόπεδα που πρόκειται να κατασκευαστεί το έργο ψυχαγωγίας, διασκέδασης και αθλητισμού στην οδό Π. Π. Γερμανού ολοκληρώθηκαν, αλλά συνεργείο να ξεκινήσει πάλι τα έργα που έχουν σταματήσει από πέρσι τον Δεκέμβρη δεν έχει εμφανιστεί.

Καλλιτέχνες δεν είμαστε, θα προτιμούσαμε πάντως η φανέλα του Αντετοκούνμπο να είχε τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας, αφού με αυτήν εμφανίζεται στο δημιούργημα του Same 84, ο οποίος στην φωτογραφία μας, απεικονίζεται με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού της πόλης μας, κ. Νίκο Βουρλιώτη.

Ωραία τα grafitis και από τον φημισμένο καλλιτέχνη του χώρου Same 84, αλλά το ζητούμενο είναι η συνέχιση των έργων που ξεκίνησαν επί Καπλάνη και σταμάτησαν επί Μίχου.

Ακόμα και η πινακίδα του έργου που υποχρεωτικά πρέπει να είναι τοποθετημένη στο χώρο του έργου είναι πεταμένη σε μια γωνιά μέσα στις βρόμες και τα ξερόχορτα.

Φυσιολογικά τα έργο έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τέτοια εποχή και να ήταν σε χρήση από τους κατοίκους, μικρούς και μεγάλους της περιοχής.

Τώρα πότε θα ξεκινήσει πάλι και πότε θα ολοκληρωθεί είναι άγνωστο προς το παρόν…

Πάντως graffiti έχουν οι χώροι…