Συμπολίτης μας: “Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις με τα προβλήματα που έχει αυτή Πόλη”

Λάβαμε από τον συμπολίτη μας κ. Ν. Κ., σήμερα το πρωί, πριν λίγη ώρα, το παρακάτω κείμενο που αφορά την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, όσον αφορά την καθαριότητα, το περιβάλλον και τους κοινόχρηστους χώρους και το δημοσιεύουμε ως έχει:

“Από Που Να Ξεκινήσεις Και Που Να Τελειώσεις Με Τα Προβλήματα Που Έχει αυτή Πόλη Από Θέματα Καθαριότητας Στους Δρόμους , τά Παρτέρια απ την Μία Πάνε οι υπάλληλοι του Δήμου Καθαρίζουν Και Μετά Απο 10’λεπτά Πάνε κάποιοι Ασυνείδητοι Και Πετάνε Τα Σκουπίδια τους Απο το Παράθυρο Η Τρώγοντας Ένα Σουβλάκι η Ένα Snack , Κουτάκια αναψυκτικών , ποτών Στα Παρτέρια.

Να Πάμε στο θέμα Μπάζων, επίπλων Δίπλα Σε κάδους Και Σε Διάφορα Σημεία ούτε το ΙΚΕΑ δεν εχει τοσα Έπιπλα ,θέμα Μπάζων Δεν Ξέρω τι Πρέπει να Γίνει Με αυτό το θέμα Καλώς Μοίρασε Έναν τηλεφωνικό Αριθμό Ο δήμος Αλλά Κάποιοι Πάλι Αδιαφορούν Βρήκαν Τον Αριθμό Στην Πόρτα τους και το Πετάξαν Στον Κάδο, Στον δρόμο .

Το Θέμα Με της πλατείες Τα Γκαζόν τα Έχουν Παιχνιδάκι για τους Σκύλους Καλώς Κάνουν την Ανάγκη τους αλλά Παίζοντας μετα την Αναγκή τους το χαλάνε σκάβοντας το Αυτόματο πότισμα Έχω Να το δώ πολλά χρόνια Σε πλατεία και γενικά το γκαζόν.

Ν.Κ.”