Διά περιφοράς θα πραγματοποιηθούν και οι νέες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής

Διά περιφοράς θα πραγματοποιηθεί και η νέα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 και ώρα 16:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα δια περιφοράς:

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

1. Έγκριση τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος Έργων έτους 2020
2. Έγκριση 4ης αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020
3. Αντικατάσταση μελών στη Δημοτική Επιτροπή Διαβούλευσης
4. Λήψη απόφασης περί ορισμού ειδικής επιτροπής επιλογής αιτήσεων εγγραφής βάσει μορίων δημοτικών παιδικών σταθμών σχολικού έτους 2020-2021.
5. Λήψη απόφασης περί ορισμού επιτροπής επαναξιολόγησης οικονομικής συμμετοχής αιτήσεων εγγραφής δημοτικών παιδικών σταθμών σχολικού έτους 2020-2021.
6. Λήψη απόφασης περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής του έργου «Συντήρηση Σχολικών κτιρίων 2018» (αριθμός μελέτης 1/2018)

ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Επίσης την ίδια ημέρα λίγες ώρες νωρίτερα (13:00΄) συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή με τα παρακάτω θέματα:

1.Έγκριση 4ης αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2020

2.Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο, να εκπροσωπήσει το Δήμο για να ασκήσει αγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των εταιρειών E…P..κλπ.

3.Παροχή εντολής και πληρεξουσιότητας σε δικηγόρο, να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης 31/2020 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

4.Συμμετοχή υπαλλήλου σε διαδικτυακό σεμινάριο

5.Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή

6.Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης στο ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ

7.Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης της υπηρεσίας «Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την υλοποίηση της πράξης: Ανοικτό κέντρο εμπορίου στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας»

8.Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων Δήμου Αγίας Βαρβάρας»

9.Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης του έργου «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑΜΕΑ σε σχολικές μονάδες»

10.Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 181/2019 απόφασης που αφορά στη «Συγκρότηση επιτροπής αξιολόγησης και διενέργειας διαγωνισμών προμηθειών και υπηρεσιών από 60.000,00ευρώ για το έτος 2020»

11.Τροποποίηση της υπ. αριθμ.  49/29.4.2020  απόφασης με θέμα : Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης του έργου με τίτλο «Αναβάθμιση και επέκταση των υπηρεσιών προς την Γ΄ Ηλικία» στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στην ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας» ως προς τον προϋπολογισμό του προτεινόμενου για χρηματοδότηση έργου

12.Τροποποίηση της υπ. αριθμ.  50/29.4.2020 απόφασης με θέμα: Έγκριση υποβολής πρότασης χρηματοδότησης έργου με τίτλο «Προώθηση της κοινωνικής συνοχής μέσα από τη στήριξη της Κοινωνικής Ένταξης παιδιών, εφήβων, νέων» στο πλαίσιο της συμμετοχής του Δήμου Αγίας Βαρβάρας στην ΒΑΑ/ΟΧΕ της Δυτικής Αθήνας ως προς τον προϋπολογισμό του προτεινόμενου για χρηματοδότηση έργου