Δώρο απορριμματοφόρο, κάδους, χώμα κ.ά από την Περιφέρεια στο Δήμο

Σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ανδρέα Λεωτσάκο επισκέφτηκαν το Δήμο μας και παρέδωσαν στο Δήμαρχο κ. Μίχο, ένα ολοκαίνουργιο απορριμματοφόρο όχημα, εξοπλισμό για τη συλλογή βιοαποβλήτων, καθώς και κάδους εσωτερικού χώρου ανακύκλωσης και χωριστής συλλογής πλαστικών, μεταλλικών και χάρτινων συσκευασιών.

Τον Περιφερειάρχη και τον κ. Λεωτσάκο υποδέχτηκε ο κ. Μίχος εκτός Δημαρχίας και στη συνέχεια αφού παρέλαβε τα δώρα, κατέληξαν στο γραφείο του και συζήτησαν θέματα που αφορούν τους δύο φορείς και ειδικότερα αυτά της καθαριότητας και της ανακύκλωσης.

Το φυτευτικό χώμα θα διανεμηθεί δωρεάν σε όσους συμπολίτες μας θελήσουν και είναι συσκευασμένο σε πλαστικές σακούλες…

Κατά τη διάρκεια της παράδοσης του εξοπλισμού ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των Δήμων στη μεγάλη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Περιφέρεια Αττικής και επισήμανε ότι “απαραίτητη προϋπόθεση για να περάσει η Αττική σε μία νέα «πράσινη» εποχή, είναι να αλλάξει ο τρόπος που διαχειριζόμαστε ζητήματα που έχουν σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος”.