Αναίτια βαράει επανειλημμένα ο συναγερμός στο αμαξοστάσιο της Σιπύλου συνεχώς, σύμφωνα με συμπολίτισσά μας

Λάβαμε εχθές Κυριακή 14 Ιουνίου το απόγευμα, από αναγνώστρια και συμπολίτισσά μας, επιστολή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας, που αφορά το συναγερμό του αμαξοστασίου στην οδό Σίπύλου, ο οποίος αναίτια βαράει και ενοχλεί τους περίοικους.

Η επιστολή έχει ως εξής:

Καλησπέρα σας,

Κατοικώ στην οδό Σιπύλου κοντά στο γκαράζ του Δήμου και θα ήθελα να παραπονεθώ καθώς εδώ και 3 μήνες σχεδόν, τόσο τουλάχιστον παρατήρησα εγώ λόγω του ότι βρισκόμουν και ακόμη βρίσκομαι σπίτι όλη την ημέρα λόγω τηλεργασίας και πολλές φορές την ημέρα και νύχτα αντίστοιχα χτυπάει η σειρήνα του συναγερμού του γκαράζ του Δήμου χωρίς προφανή λόγο.

Σήμερα έχει χτυπήσει ήδη πάνω από 5 φορές σε διάστημα μιας ώρας, ενδεχομένως και περισσότερες που δεν αντιλήφθηκα. Έχω παραπονεθεί στο Δήμο μέσω email στις 26/4 και όπως ήταν αναμμένο δεν έλαβα απάντηση αλλά και κάνεις δεν ενδιαφέρθηκε να το ελέγξει.

Ενημερώνω την εφημερίδα σας μήπως με αυτό τον τρόπο ευαισθητοποιηθεί κάποιος αρμόδιος και απαλλάξει την γειτονιά απο την συνεχή και καθημερινή ενόχληση του συναγερμού.

Ακολουθεί το κείμενο που είχα στείλει στον Δήμο στις 26 Απριλίου όπως προανέφερα και συνημμένα αρχείο ήχου ηχογραφημένο σήμερα 14 Ιουνίου:

“Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,

Κατοικώ στην οδό Σιπύλου κοντά στο γκαράζ του Δήμου και θα ήθελα να παραπονεθώ καθώς εδώ και πολλές μέρες και πολλές φορές την ημέρα αντίστοιχα χτυπάει η σειρήνα του συναγερμού του γκαράζ. Σήμερα έχει χτυπήσει ήδη 3 φορές σε διάστημα 1μισης ώρας και άλλη μια νωρίτερα το πρωί, ενδεχομένως και περισσότερες που δεν αντιλήφθηκα. Παρακαλώ όπως ελεγχθεί καθώς ενοχλούμαστε χωρίς λόγο τόσο τις ώρες κοινής ησυχίας όσο και τις υπόλοιπες ώρες και κατά τη διάρκεια της τηλεεργασίας και τηλεκπαίδευσης.

Ευχαριστώ.”

Υ. Γ. Παρακαλώ εφόσον δημοσιευτεί να γίνει ανώνυμα.

Σημ. “Π”: Το ηχητικό ντοκουμέντο, δεν το αναπαράγουμε.