Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις μπλόκαραν μοτοπορεία και την Μεγάλου Αλεξάνδρου

Ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου από την  Χανίων έως την οδό Ρεθύμνου το τελευταίο δίωρο περίπου (18:45΄- 20:30΄) και έχουν εγκλωβίσει σε αυτό το σημείο περί τους τριάντα δικυκλιστές, οι οποίοι πραγματοποιούσαν πορεία αλληλεγγύης στους εργαζόμενους που σηκώνουν το βάρος της πανδημίας, όπως αναφέρουν σε τρικάκια που πέταξαν  στο δρόμο.

Οι μοτοσικλετιστές ερχόμενοι από τη Νίκαια, στην οδό Ρεθύμνου έκαναν αναστροφή, αλλά σε χρόνο μηδέν εμφανίστηκαν και από τις δύο πλευρές της Μεγάλου Αλεξάνδρου  δικυκλιστές, περιπολικά και τζιπάκια της ΕΛ.ΑΣ σταματώντας τους.

Επίσης επιτόπου υπάρχει και ανακριτικό της Τροχαίας

Έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος αφού εκτός από Ι.Χ έχουν εγκλωβιστεί στο σημείο και λεωφορεία.

Δεν έχει προκληθεί μέχρι στιγμής κανένα βίαιο επεισόδιο και σύμφωνα με πληροφορίες μας οι αστυνομικοί θα προβούν σε εξακρίβωση στοιχείων των ατόμων που πήραν μέρος στην μοτοπορεία.

Πάντως είναι πρωτόγνωρο το γεγονός και η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ για μια ειρηνική πορεία, χωρίς να προκαλούν ή να δημιουργούν προβλήματα στην περιοχή οι συμμετέχοντες σε αυτήν.

Ας ελπίσουμε πως όλα θα τελειώσουν γρήγορα και θα αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις και οι δικυκλιστές και θα επανέλθει η κυκλοφορία στον κεντρικό αυτό δρόμο της πόλης μας.

ΤΑ ΤΡΙΚΑΚΙΑ