Συγκέντρωση-συζήτηση του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και των μελών του


Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση-συζήτηση του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού και των μελών του.

Τα θέματα που τέθηκαν ήταν πολλά και αφορούσαν κυρίως στη λειτουργία του σχολείου, ιδιαίτερα μετά την καραντίνα.

Η συζήτηση ξεκίνησε με μια ενημέρωση της Διευθύντριας κας Λεμονιάς, για τον τρόπο που έχουν χωριστεί τα τμήματα, καθώς και τα προβλήματα που υπάρχουν σχετικά με τη λειτουργία του ολοήμερου. Μας ενημέρωσε επίσης, για τον τρόπο που γίνεται, η καθαριότητα του κτηρίου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο νομοσχέδιο της Παιδείας και έγινε κουβέντα, τόσο με τους εκπαιδευτικούς που παρευρέθηκαν, κο Θοδωρή κα Ράνια κα Βασιλική, όσο και με γονείς αλλά και τον Πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων της πόλης μας κο Καζαντζή Κυριάκο.

Στη συζήτηση τέθηκαν οι διατάξεις του νομοσχεδίου και έγινε ανάλυση σχετικά με τον τρόπο που επηρεάζουν αυτές την εκπαιδευτική κοινότητα. Η ουσία της κουβέντας μας βρήκε όλους σύμφωνους σχετικά με την απόσυρση του νόμου. Δεν έλειψαν βέβαια οι εντάσεις και οι διαφορετικές απόψεις, σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχουμε, καθώς και τις επόμενες κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε.

Σχετικά με τις προτάσεις και τις αποφάσεις μας θα ενημερωθείτε σύντομα μετά το επόμενο έκτακτο ΔΣ που θα κάνουμε.

Ευχαριστούμε τους γονείς, την Διευθύντρια κα Λεμονιά Μπουλά, τους εκπαιδευτικούς κο Θοδωρή Ιωακειμίδη, την κα Ράνια Γαβάνη, την κα Βασιλική Ντούρου αλλά και τους εκπροσώπους της Ενωσης Γονέων της πόλης μας, πρόεδρο κο Κυριάκο Καζαντζή και γραμματέα κο Λάζαρο Κονταξή, για την παρουσία τους.

Σ.Γ.Κ του 5ου Δημοτικού σχολείου Αγίας Βαρβάρας