Μήνυμα του Συλλόγου Γονέων του Α΄ Γυμνασίου, με ευκαιρία τη λήξη της σχολικής χρονιάς

Αγαπητοί γονείς,

Σήμερα Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020 λήγει επίσημα η σχολική χρονιά 2020 – 2021.

Κάποια παιδιά θα επιστρέψουν και θα ανταμώσουν ξανά στο προαύλιο του σχολείου μας τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Για τα τριτάκια μας όμως ήρθε η ώρα να μας αποχαιρετήσουν για τα καλά…

Δυστυχώς, αυτή την χρονιά οι συγκυρίες δεν επέτρεψαν στον σύλλογο μας να τα αποχαιρετήσει όπως αρμόζει στους τελειόφοιτους μαθητές.

Ωστόσο, ως ένα μικρό δείγμα αγάπης και σκέψης, φροντίσαμε ως σύλλογος να προμηθευτούμε τα καθιερωμένα αναμνηστικά δωράκια και να τα μοιράσουμε με κάθε δυνατό τρόπο στους μαθητές μας.

 

Σήμερα, λοιπόν, μέλη του συλλόγου μας θα βρίσκονται στις 11.30 αλλά και στις 12.30 έξω από το σχολείο προκειμένου να παραδώσουν στα παιδιά τα αναμνηστικά δώρα αποφοίτησης. Φυσικά μπορούν να παραλάβουν τα δώρα και οι γονείς στην περίπτωση που τα παιδιά δεν προσέρχονται στο σχολείο.

Εναλλακτικά και προκειμένου όλοι οι μαθητές να παραλάβουν τα δώρα τους, ο σύλλογος μας έχει ορίσει συνάντηση στο αναψυκτήριο ‘Λίθο’ την Παρασκευή 12 Ιουνίου 19.00 – 21.00 όπου μαθητές ή κηδεμόνες θα έχουν την δυνατότητα να προσέλθουν και να παραλάβουν τα δώρα.

Ωστόσο, για οποιαδήποτε ενημέρωση ή σχετική πληροφόρηση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην εφαρμογή messenger της σελίδας του συλλόγου.

Ο Σύλλογος μας εύχεται από καρδιάς σε όλους τους απερχόμενους μαθητές μας καλή συνέχεια στο νέο τους ξεκίνημα, καλή πρόοδο μα πάνω από όλα καλή και ευτυχισμένη Ζωή!!

Για το τέλος κρατάμε την πιο όμορφη συμβουλή – προτροπή προς τους νέους από την σπουδαία Ελληνίδα βυζαντινολόγο Ελένη Αρβελέρ

‘Να έχετε ένα όνειρο και να το κυνηγάγατε με τα πόδια στη γη και τα μάτια στον ουρανό.’

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Γυμνάσιου Αγίας Βαρβάρας